Gastenboek

Reacties van cliënten;

Reactie van Ger.

– In  2008 , ik was 56 jaar, werd  mij als gevolg van twee chronische ziektes in korte tijd bijna alles wat mij lief was afgenomen en werd ik gedwongen  van een zeer actief  man zowel in mijn werk als in mijn hobby’s vele stappen terug te doen.

Een verwerkings-en acceptatieproces stonden mij te wachten. Nu  zeven jaar later kan ik vaststellen dat een aantal zaken en mensen mij door deze moeilijke periode hebben geholpen.

De gesprekken die ik bij Personal-Power-Coaching heb gehad lieten mij  beetje bij beetje inzien dat je ook met een lichamelijke beperking  van het leven kunt genieten en uitproberen kan wat wel nog kan. Ik voelde me al snel thuis in de wijze van aanpak, waaruit een goede voorbereiding bleek, maar ook al snel een band van vertrouwen ontstond. Gelukkig was er ook tijd voor een grapje, want humor past wel bij mij en houdt me ook op de been.

Ik heb veel baat bij de behandeling gehad en pas nog regelmatig de persoonlijke  adviezen toe.  Al blijft accepteren en grensbewaking een levenslange opdracht voor mij.

Reactie van Berny op traumabehandeling

Madeleine heeft me geholpen na een traumatische ervaring. Voorheen kon ik gemakkelijk medicijnen slikken, na een verstikkings ervaring kreeg ik de medicijnen niet meer weg.

Telkens als ik medicijnen probeerde door te slikken kreeg ik braakneigingen. Madeleine stelde EMDR voor.  Ik had er nog nooit van hoort, maar het proberen waard. Samen gingen we aan de slag met de EMDR therapie. Na een behandeling was het bijna geen probleem meer om medicijnen te slikken.

Na een kleine maand was had ik er helemaal geen moeite meer mee. Geweldig hé!

Madeleine bedankt, nu kan ik “gewoon”  weer alles slikken

– Reactie van Yente

Door een ziekte waar ik vervelende infuusprikken heb gehad, had ik angst voor prikken gekregen. Op controles word ik ook nog geregeld geprikt dus ik wilde graag van mijn angst af. Toen ben ik in contact gekomen met Madeleine en heb ik samen met haar een EMDR gedaan. Dat heeft me heel erg geholpen en ik ga nu met een gerust hart op controle. Ik heb nu gezonde zenuwen voor het prikken en geen angst meer. Ik wil Madeleine heel erg bedanken voor de EMDR.

 

 

 

Volg je hart dat klopt altijd