Traumabehandeling

Een ingrijpende gebeurtenis of trauma kan diepe sporen achterlaten en  ons in belangrijke mate  beperken om vanuit onze kracht te leven, omdat angsten en nare herinneringen  ons leven beïnvloeden.

Het trauma kan gaan over de gevolgen van een geweldervaring, incest, seksueel geweld, verkeersongeval.

Er zijn nog vele andere redenen om deze therapie te volgen, maar het is beter dit in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

Klik op de link voor verdere informatie. http://www.emdr.nl/

 

Reactie van Berny op traumabehandeling

Madeleine heeft me geholpen na een traumatische ervaring. Voorheen kon ik gemakkelijk medicijnen slikken, na een verstikkings ervaring kreeg ik de medicijnen niet meer weg.

Telkens als ik medicijnen probeerde door te slikken kreeg ik braakneigingen. Madeleine stelde EMDR voor.  Ik had er nog nooit van hoort, maar het proberen waard. Samen gingen we aan de slag met de EMDR therapie. Na een behandeling was het bijna geen probleem meer om medicijnen te slikken.

Na een kleine maand was had ik er helemaal geen moeite meer mee. Geweldig hé!

Madeleine bedankt, nu kan ik “gewoon”  weer alles slikken

Reactie van Yente

Door een ziekte waar ik vervelende infuusprikken heb gehad, had ik angst voor prikken gekregen. Op controles word ik ook nog geregeld geprikt dus ik wilde graag van mijn angst af. Toen ben ik in contact gekomen met Madeleine en heb ik samen met haar een EMDR gedaan. Dat heeft me heel erg geholpen en ik ga nu met een gerust hart op controle. Ik heb nu gezonde zenuwen voor het prikken en geen angst meer. Ik wil Madeleine heel erg bedanken voor de EMDR.

 

Volg je hart dat klopt altijd