P P C & Proud Mom

Combineer jij werk en gezin? Dan weet jij precies hoe stressvol dat kan zijn!

ProudMom staat voor trotse, ambitieuze en zelfbewuste moeders. Vrouwen die werk combineren met een gezin en op zoek zijn naar een gezonde balans tussen beide werelden. ProudMom ontwikkelt producten waarmee werkende moeders zowel fysiek als mentaal sterk worden én blijven.

banner

Het krijgen van een kind is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven van een vrouw. Zeker in de eerste periode na het zwangerschapsverlof kan de combinatie van werk en gezin een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe ga je om met schuldgevoelens? Hoe stel je prioriteiten en bewaak je ambities? Hoe zorg je voor een evenwichtige rolverdeling tussen jou en je partner? Voor deze en vele andere vragen biedt ProudMom uitkomst.

BEN JE KORT GELEDEN BEVALLEN EN KUN JE WEL EEN BOOST GEBRUIKEN?

Het work-life pakket bereidt jou voor op een gezonde terugkeer naar het werk na de zwangerschap. Ben je verzekerd bij Movir? Dan kun je binnen 12 maanden na de bevalling kosteloos gebruik maken van het work-life pakket! Lees hier meer of meld je direct aan.

woman-690036_1920
IN CONTACT STAAN MET ANDERE PROUDMOMS EN OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Omdat wij het leven van werkende moeders niet alleen gemakkelijker maar ook leuker willen maken, houden wij jou graag op de hoogte van de handigste tips, het laatste nieuws en de leukste weetjes. Neem een kijkje in de Community of volg ons op Facebook en Twitter. Want hoe sneller jij fysiek en mentaal in balans bent, des te meer jij kunt genieten van het werkende moederschap!

Volg je hart dat klopt altijd