HOE WORD IK VROUWELIJK ONDERNEMER VAN LIMBURG?

de-portIk mocht Anita Coolen van zorghoeve De Port uit Kelper Olen  helpen bij de voorbereiding van haar pitch. Ik schreef hier deze week al over. Inmiddels heeft Anita gisteren de pitch mogen houden. Een van de drie kandidaten mocht  door naar de volgende ronde. En ja hoor, Anita is de gelukkige. Wat doet dat met haar?

Een  persoonlijke overwinning om voor deze ondernemersvrouwen  te gaan staan en vol trots te vertellen over je passie . De erkenning te mogen delen dat jouw droom  twee jaar lang  onderwerp van een universitair onderzoek is geweest en nu wordt beloond met de uitverkiezing door deze ondernemers voor de volgende ronde van de ondernemer van het jaar 2017.

anita-coolen

Dan mag je tevreden  zijn en je bevoorrecht voelen om deze franchiseformule verder uit te rollen over Nederland , samen met Proteion die pal achter deze aanpak staat. Anita, proficiat.

afbeelding2