Ontzorgen

Ik neem graag de zorgen van een werkgever uit handen:

 Een toenemend aantal vrouwen blijft het zelfde aantal uren werken na haar bevalling. Vaak is het vinden van een nieuwe balans niet gemakkelijk

Hoe kan een  kersverse moeder geholpen worden haar balans tussen werk en het moederschap weer te vinden?

Is hier een  lang psychologisch traject voor nodig?

Nee , integendeel. Wat heeft het leven mij hier zelf in geleerd?

Toen mijn zoon van 14 jaar me vroeg om de korte versie van mijn enthousiaste verhalen over mijn werk was dat een shock, maar achteraf een van de beste tips . Het was geen teken van desinteresse maar een wake up call om to the point te zijn. De uitgebreidere versie kan altijd later nog en dan wordt er echt geluisterd.

Wie ben ik?

Mijn naam is Madeleine de Werd en ik werk als mental coach  in mijn bedrijf Personal -Power-Coaching. Deze naam is zo gekozen, omdat ik geloof in de mogelijkheden  die iedereen heeft om weer in zijn kracht te komen .

HART GROOTVolg je hart het klopt altijd

Hoe verliep mijn weg naar het beroep dat ik met veel liefde  nog steeds beoefen?

Ik ben een laatbloeier en ben blij met de weg die ik ben gegaan om mijn talenten en kwaliteiten tot bloei te laten komen. Ik zoek graag  grenzen op en sla, los van de leeftijd die ik heb bereikt, nieuwe wegen in. Zo blijft het leven ontdekken en steeds weer grenzen verleggen.

Specifieke  interesse

Het is te gemakkelijk om te zeggen dat  ik als  trainer geïnteresseerd ben in mensen, Dat is waar, maar het doel mag niet zijn dat ik mensen wil veranderen, maar dat ik een weg vind met cliënt samen  om de basis van bereidheid tot veranderen te ontdekken; hoe klein of hoe groot die eerste stap ook mag zijn.

Welke richting?

Het zou mooi zijn als ik met alle ervaring en levenswijsheid  vrouwen zou kunnen helpen  om een nieuwe balans in hun leven te vinden. Een balans die recht doet aan de diverse rollen die zij als moeder, echtgenoot en werkneemster  op haar weg vindt.

Tot slot:  Ik ben op zoek om nog meer jonge moeders te helpen. Ik wil graag in contact komen met grote of kleine bedrijven of organisaties, die ook in contact willen komen met dit concept.

moeder-met-kind